Területi elhelyezkedés
Magas-, Kelet-Bakony, Bakonyalja
Magas-, Kelet-Bakony, Bakonyalja
Megtekintés térképen

Alsópere Park Szálló

Vadregényes erdei környezetben, a Kelet-Bakony erdő borította völgyében, Alsóperében várja Önöket meghitt, baráti hangulatú szállodánk, amely lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra és a zavartalan pihenésre.

A hat hektáros ősparkkal rendelkező hotel 14 összkomfortos szobával, 31 férőhellyel várja mind a vadászni, pihenni vagy túrázni kívánó, mind az üzleti célból érkező vendégeket.

Információk

Galéria

Az aktív pihenést kedvelőknek ajánljuk a Kelet-Bakony egyedülálló természeti képződményeinek megtekintését, illetve az egyéb sportlehetőségeket: tenisz, asztalitenisz, darts, tollaslabda, foci, kerékpározás. Szolgáltatásainkat 2011 nyarától wellness részleggel bővítettük, ahol jakuzzi, svéd- és infraszauna, gőzkabin áll vendégeink rendelkezésére.

A gasztronómiai élményekről éttermünk gondoskodik, amely a magyar konyha jellegzetes ételei és helyi specialitások mellett a vadételek hívei számára is változatos ételsort kínál. Szabadtéri sütés-főzésre is lehetőség van a szálloda parkjában.

Barátságos, nyugodt környezetbe várjuk a mindennapok rohanásából menekülő, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. 2014-től lehetőség van kártyás fizetésre. Elfogadjuk: bankkártya, hitelkártya, szépkártya (MKB, OTP, K&H)

Szeretettel várja Önt a VERGA Zrt.
Alsópere Park Szálló
GPS: É.sz.: 47° 13' 29,06;  K.h.: 17° 59' 14,89;
e-mail: turizmus@verga.hu

Alsópere látogatóközpont

A gyönyörű erdei környezetben lévő rendezvényházunk két különálló teremmel, zárt udvarral, saját parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeinket. A kisterem alapterülete 35 m2, a nagyterem alapterülete 105 m2. A rendezvénytermektől 300 m-re található Szent Imre kápolna az egyházi esküvő, a mellette található erdei színpad a polgári szertartás megrendezésére nyújt lehetőséget.

Érdeklődni: turizmus@verga.hu


Alsópere Panzió

Az Alsópere Panziót 2012-ben nyitottuk meg kedves vendégeink számára, mely 400 méterre található az Alsópere Park Szállótól. A Panzió 4 összkomfortos szobával ( 1 db négyágyas, 3 db kétágyas), 10 férőhellyel, illetve egy közös használatú teljes felszereltségű főzőfülkével rendelkezik. 2014-től lehetőség van kártyás fizetésre. Elfogadjuk: bankkártya, hitelkártya, szépkártya (MKB, OTP, K&H)

Igénybevehető ingyenes szolgáltatások:

Galéria

  • tenisz-, illetve football pálya használata
  • grillezési, sütési lehetőség
  • játszótér

Családias környezetbe várjuk mindazokat a természetkedvelő vendégeinket, akik zavartalan pihenésre vágynak!

GPS: É.sz.: 47° 13' 36,81; K.h.: 17° 58' 54,91;
e-mail: 
turizmus@verga.hu

A vendéglátás árjegyzékét megtekintheti és letöltheti pdf formátumban:

Tegyen egy virtuális sétát a Park Szállóban és tekintse meg környezetét: